dimarts, 23 d’agost del 2011

El delta de l'Ebre


 
El delta de l’Ebre era immens ,en la part del riu hi havia moltes canyes i estava tot molt verd ,hi havia una caseta feta de canyes per observar els animals del riu. Més avant hi havia el riu, era molt  ample i tenia molta corrent. En mig del riu hi havia molts ànecs i alguns estaven volant. I al fons estaven els camps d’arròs, encara estaven verds però hi  havia algun que  ja es veien les espigues.
  A l’altre costat del riu hi havia la platja,  la platja tenia moltes pedres i estava plena de clòtxines. Dins del mar hi havia molts vaixells i de vegades els peixos s’acostaven a la costa i també hi havia molts crancs baix de terra. 

El riu no tenia pont i hi havia un llagut que era com una espècie de vaixell que pujaves el cotxe i la corrent menejava  el llagut a l’altre costat del riu. Al costat del riu hi havia un camí ple de vegetació i més a dins un bosc . La planta que més abundava era l ‘esbarzer i els xops blancs.  Si miraves cap a l’altre costat es veia un illa molt petita però amb moltes plantes ,i pels voltants hi havia una barca a motor navegant. I a l’altre costat la gent es tirava al riu i deixava que la corrent se’ls enduguera  riu avall. 

Albert  Mateu  Alfonso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada